Field service engineer

Geplaatst op 05 oktober 2020

Limburg Flex 2-4 jaar

Over de functie

Als Field Service Engineer ben je op locatie werkzaam bij diverse industriële klanten en bestaan je taken uit het installeren, kalibreren en onderhouden van de weegapparatuur! Je werkt kwaliteits- en servicegericht. Daarbij is het middelpunt een tevreden klant, die kan vertrouwen op een organisatie die waarmaakt wat ze belooft. Tot slot krijg je, om succesvol te zijn in je functie krijg je een interne opleiding en je kan altijd terugvallen op een vakkundig team voor ondersteuning!


Functie eisen

  • Je hebt een technische opleiding (TSO niveau of hoger) in de richting van elektrotechniek, elektronica of elektromechanica
  • Ervaring op het gebied van hard-software of producttechniek
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal, en kennis van de Engelse (must) en Franse taal (must)
  • Je bent zelfstandig maar kan ook in team werken
  • Je hebt een rijbewijs B

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Maya Petrovic

Maya Petrovic

Recruiter

+32 487 999 097