Field Engineer

Geplaatst op 12 oktober 2020

Antwerpen Flex 2-4 jaar

Over de functie

Als Field Engineer ben je een technisch expert die een commercieel voorstel kan vertalen naar specificaties die voldoen aan de vereisten van de klant en de productiemogelijkheden. Je zal betrokken worden in het hele productontwikkelingsproces. Hierdoor zal je als field engineer ook de kwaliteitsprocessen opvolgen. Je zal als SPOC fungeren en zal je regelmatig ook bij de klant ter plaatse komen om de juiste vereisten vast te stellen. 

Functie eisen

Als Field engineer beschik jij over:

  • Een ingenieursdiploma en minstens 3 jaar ervaring.
  • Een technische opleiding of werkervaring is belangrijk maar minstens even belangrijk is jouw persoonlijkheid en uitstraling.
  • Een zeer goede kennis van het Nederlands en het Engels, zowel gesproken als geschreven. Kennis van Duits en/of Frans is een pluspunt.


Over het bedrijf

Onze klant is een internationaal productiebedrijf dat nog steeds aan het groeien is. Je zal terechtkomen in een dynamische omgeving waar ontwikkeling centraal staat.

Als Field engineer kan jij rekenen op een competitief salarispakket met een ruim aanbod aan extralegale voordelen (oa hospitalisatieverzekering, groepsverzekering, maaltijdcheques, 24 ADV dagen,…).

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Pol Joos

Pol Joos

Recruiter

+32 (0) 487 996 505