Elektronica Ingenieur

Geplaatst op 15 september 2020

Oost-Vlaanderen Flex 4-6 jaar

Over de functie

Brede kennis van elektronica opdoen, hands-on en intellectueel uitdaging klinkt jou als muziek in de oren?

Je staat hoofdzakelijk in voor het herstellen van industriële elektronica zoals PC's, PLC's, motorsturingen en operator panels. Je zoekt naar de fouten tot op niveau van PCB's. De fouten zoek je op door middel van logisch redeneren en opstellen van schema's. Je gaat daarbij meetapparatuur gebruiken. De toestellen zijn sterk variërend, waarbij je ook ongekende toestellen tegenkomt. Je gaat de werking van deze toestellen volledig uitzoeken, zodat je deze ook functioneel kunt testen. Je communiceert met klanten in functie van foutmeldingen en status van herstellingen. Aangezien de toestellen sterk variërend zijn, kom je in een heel uitdagende en dynamische functie terecht. Je wordt eest volledig intern opgeleid, zodat je vertrouwd raakt met onze werkmethodes en je zelfstandig kan werken aan herstellingen. Je kan steeds terugvallen op de kennis en ervaring van collega's en de interne database.

Functie eisen

  • Master elektronica (met voorkeur) of elektromechanica


Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Sarah Vancampenhout

Sarah Vancampenhout

Recruiter

+32 (0) 483 668 876