Elektrisch werkvoorbereider

Geplaatst op 17 februari 2021

Antwerpen Flex 2-4 jaar

Over de functie

Je staat als elektrisch werkvoorbereider in voor het voorbereiden en coördineren van elektrische projecten. In deze rol ondersteun je de elektrische onderhoudsafdeling door een goede planning op te stellen, je bestelt de benodigde materialen zodat zij vlot aan de slag kunnen gaan. Elke persoon heeft zijn capaciteiten, je bekijkt welke persoon het beste bij welke opdracht past en plant deze samen met het juiste materiaal in. Ook de administratie rond vergunningen, tijdregistratie en werkinstructies. Dankzij jouw nauwgezette voorbereiding worden opdrachten perfect uitgevoerd.

Functie eisen

  • Hoger technische opleiding
  • BA4 of BA5 diploma
  • Goede elektrische kennis
  • Nederlandstalig
  • Proactief en ziet problemen
  • Wil persoonlijk verder ontwikkelen

Over het bedrijf

Je komt terecht in een groeiende KMO waarin persoonlijke ontwikkeling vooropstaat. Bij dit bedrijf is een persoonlijke aanpak van groot belang, zo kijken ze samen met u naar een functie, werf,... die bij u past. Daarbij krijg je een salaris gebaseerd op uw capaciteiten en ervaring en verschillende extralegale voordelen. Al meer dan 30 jaar zijn ze een bekende naam in de wereld van mechanisch onderhoud en projecten.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Vince Wallaert

Vince Wallaert

Recruiter

+324 87 99 69 36