Elektrisch tekenaar

Geplaatst op 03 maart 2020

Oost-Vlaanderen Flex 0-2 jaar

Over de functie

Als elektrisch tekenaar met ePlan werk je graag nauwkeurig en ordelijk. Na het verzamelen van de projectgegevens en het bestuderen van de lastenboeken teken je het volledige elektrische schema uit in ePlan. Hiervan genereer je dan de materiaallijsten, kabellijsten,… Je stelt technische en elektrische documentatie op en voegt dit toe aan het dossier van de klant. Bij het monteren en plaatsen van de elektrische installatie geef je als elektrisch tekenaar technische ondersteuning aan de monteurs en projectleider.

Functie eisen

Wat zoeken we in jou als elektrisch tekenaar:

  • Je beschikt over een bachelor in een elektrische richting of bent gelijkwaardig door ervaring
  • Je hebt een goede kennis van ePlan
  • Je spreekt vlot Nederlands en Engels

Over het bedrijf

Onze klant, waar jij kan starten als elektrisch tekenaar met ePlan, is een bedrijf actief in de automotive sector waarbij ze zowel de engineering als de productie van de testlijnen vervaardigen. Ze werken het volledig project van A tot Z uit. In deze uitdagende en afwisselende sector kom je dan ook met de nieuwste technologieën in aanraking!

Men biedt jou als elektrisch tekenaar een gevarieerde en uitdagende job binnen de hoogtechnologische machinebouw waar ze veel waarde hechten aan hun werknemers. Ze voorzien dan ook steeds een opleidingstraject op maat en geven voorkeur aan interne doorgroeimogelijkheden! De familiale sfeer en horizontale structuur breiden ze uit met een aantrekkelijk verloningspakket aangevuld met extralegale voordelen. 

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Hannes Van de Voorde

Hannes Van de Voorde

Recruiter

+32 (0) 474 23 50 55