Electrical Engineer

Geplaatst op 12 februari 2021

Antwerpen Flex 0-2 jaar

Over de functie

Je staat in voor het elektrisch ontwerp, elektrische schema's, etc. voor verschillende projecten. Samen met de projectleiders en partners overleg je het ontwerp.

Hiervoor gebruik je dagelijks tekenprogramma´s als Eplan , Autocad en See electrical. Naast het ontwerp verzorg je de calculatie van de verdeelborden en maak je primaire keuzes inzake materiaalaankoop. Tot slot volg je de planning op voor de verdeelborden stel je de as-built dossiers op.

Functie eisen


• Je bezit minstens een technisch bachelordiploma

• Je kan tekenen/ontwerpen met Eplan.

• Je hebt kennis van elektrische netten, schakelmaterialen, kabelberekeningen, etc...

Over het bedrijf

Je komt terecht bij een organisatie die reeds vele jaren actief is in de wereld van de elektrotechniek en hoogspanning. Het bedrijf is uitgegroeid tot een dynamische KMO met een 50-tal medewerkers. Verwacht je aan een boeiende job in een no-nonsense, dynamische organisatie, met vlakke structuur en met respect voor de mens.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Pol Joos

Pol Joos

Recruiter

+32 (0) 487 996 505