Electrical Engineer Offshore

Geplaatst op 10 november 2020

Antwerpen Flex 4-6 jaar

Over de functie

Als enthousiaste Electrical Engineer gebruik je je ervaring offshore om tot de verbeelding sprekende projecten te begeleiden. Deze projecten vervul je van A tot Z waarin jouw focus voornamelijk op de designfase ligt. Je gaat van start met de ontwerptekeningen en specificaties van klanten om te zetten in uitrustings- & kabellijsten. Daarna verifieer je de ontwerpen en stelt eendraadsschema's op. Eens dit allemaal gedaan is controleer je alle documenten en lijsten en past aan waar nodig.

Tijdens de uitvoeringsfase assisteert je en ziet toe dat alles verloopt zoals jij het hebt ontworpen.

Functie eisen

  • Bachelor elektromechanica
  • Ervaring met elektrische installaties
  • Ervaring binnen offshore
  • Engels & Nederlands
  • Teamplayer en go-getter

Over het bedrijf

Je komt terecht bij een wereldspeler op vlak van staalconstructies. Het bedrijf werkt totaal projecten af voor verschillende offshore klanten over de hele wereld. Je komt terecht binnen een dynamisch team waar persoonlijke ontwikkeling een zeer belangrijk punt is. Naast de ontwikkelingsmogelijkheden krijg je ook een aantrekkelijk salarispakket met de nodige extralegale voordelen.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Vince Wallaert

Vince Wallaert

Recruiter

+324 87 99 69 36