Electrical Design Engineer

Geplaatst op 07 januari 2021

Antwerpen Project Sourcing 2-4 jaar

Over de functie

Als teamplayer met een uitstekende kennis van elektrische installaties, middenspanning en laagspanning geef jij de instructies aan het ontwerp- en calculatieteam. Zo stel jij een kwaliteitsplan op en garandeer je de juiste dimensionering van de elektrische installaties, apparatuur en constructies. Met andere woorden controleer je de voortgang van de ontwerpen, de bijhorende documenten en of de gezondheids- en veiligheidsvoorschriften worden nageleefd. Hierbij kan je rekenen op jouw goede kennis van normeringen en regelgeving inzake elektrische installaties en apparatuur.

Functie eisen

De Electrical Design Engineer die we zoeken beschikt over volgende eigenschappen:


  • Je behaalde een master Elektromechanica en hebt minstens twee jaar ervaring
  • Je hebt een uitstekende kennis van midden- en laagspanning
  • Je bent een teamplayer
  • Je hebt een goede kennis van 2D en 3D tekenprogramma's (AutoCAD, Revit, Stabicad)
  • Je hebt kennis van Dialux

Over het bedrijf

Je komt terecht bij een gerenommeerd studiebureau dat inzet op duurzaamheid en gespecialiseerd is in zowel energie-, water- als infrastructuurprojecten. 

Project Sourcing

Whoohoo Project Sourcing biedt je de unieke kans om deel uit te maken van een organisatie met diverse projecten bij topbedrijven. Als vaste medewerker van Whoohoo doe je op korte termijn uiteenlopende ervaringen op. Zo ontplooi je jezelf verder tot dé specialist binnen jouw vakgebied. Meer weten over project sourcing?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Pol Joos

Pol Joos

Recruiter

+32 (0) 487 996 505