E&I Engineer

Geplaatst op 12 februari 2021

Antwerpen Flex 4-6 jaar

Over de functie

Als E&I Engineer schakel jij tussen de Elektroafdeling en de afdeling HVAC. Meer concreet verzorg je het ontwerp en de coördinatie van de HVAC-projecten inzake bekabeling, sturingen, en regelingen. Zo werk je bijvoorbeeld een geheel ontwerp uit dat voorgesteld wordt bij de klant op het vlak van instrumentatie, elektriciteit, HVAC en montage.

Dit betekent dat je onder andere beslist over specificaties, ontwerp en design. Jij komt dan ook met oplossingen en kijkt of (en waar) er kostenbesparingen mogelijk zijn. Tot slot stel je de pakketten samen die gebruikt worden voor uitvoering.

Functie eisen

  •  Je bent in het bezit van een masterdiploma in een technische richting of kan meer dan vijf jaar relevante ervaring voorleggen
  • Je hebt een sterke instrumentele achtergrond en een goede kennis van elektriciteit, instrumentatie en HVAC.
  • Je bent veiligheidsbewust en hebt een groot gevoel voor verantwoordelijkheid.
  • Je bent in het bezit van een VCA-vol attest

Over het bedrijf

Je komt terecht bij een organisatie die reeds vele jaren actief is in de wereld van de elektrotechniek en hoogspanning. Het bedrijf is uitgegroeid tot een dynamische KMO met een 50-tal medewerkers. Verwacht je aan een boeiende job in een no-nonsense, dynamische organisatie, met vlakke structuur en met respect voor de mens.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Pol Joos

Pol Joos

Recruiter

+32 (0) 487 996 505