Designer Service LV operational

Geplaatst op 19 november 2020

Brussel Project Sourcing 2-4 jaar

Over de functie

Als Designer sta je de projectverantwoordelijke bij tijdens de voorstudiefase van het project. Tijdens deze fase werk je ontwerp- en detailstudies uit. Je maakt een planning van je studies en werkt deze uit. Wat zal je uitwerken? beveiligingsblokschema’s en gedetailleerde principeschema’s. Zo draag je bij aan het kiezen van het materiaal. Je zal de kwaliteit controleren van de studies door middel van het gebruik van goedgekeurde apparatuur. Hierna beoordeel en bepaal jij de standaarden voor het te bestuderen onderwerp en zorg je voor controle van de documenten van de producent.


Hierna komt de uitvoeringsfase waar je de projectverantwoordelijke ondersteunt door de laagspanningswerkzaamheden ter plaatse op te volgen. Je staat in contact met de uitbater en de leveranciers. Deze fase eindig je met een debriefing te geven met betrekking tot de LS-studies en verzorg je de as-builtopstelling van de schema’s!


Functie eisen

  • Graduaat/bachelor of gelijkwaardige ervaring in de elektriciteit, elektronica of automatisering.
  • Je hebt 3 jaar ervaring als Designer + kennis van AutoCAD en Windows Office
  • Je bent bereid om een vak aan te leren dat op termijn een hoog en specifiek expertiseniveau vereist!
  • Je bent een top planner dat verantwoordelijkheid neemt
  • Je spreekt Nederlands of Frans

Project Sourcing

Whoohoo Project Sourcing biedt je de unieke kans om deel uit te maken van een organisatie met diverse projecten bij topbedrijven. Als vaste medewerker van Whoohoo doe je op korte termijn uiteenlopende ervaringen op. Zo ontplooi je jezelf verder tot dé specialist binnen jouw vakgebied. Meer weten over project sourcing?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Maya Petrovic

Maya Petrovic

Recruiter

+32 487 999 097