Design & test engineer

Geplaatst op 03 maart 2021

Brussel Project Sourcing 0-2 jaar

Over de functie

Je bent betrokken bij het uitrollen van het European Train Control System over het gehele Belgische spoorwegnetwerk!


Als Design & Test Engineer ETCS1 LS ben jij het technisch aanspreekpunt voor de uitvoering van het seininrichtingsproject en sta je in contact met het Project Management. Je komt tussen in de verschillende stappen van het project wat maakt dat je takenpakket zeer gevarieerd is! Fijn toch?

Tijdens de designfase bestudeer je de inzameling van de vereiste data (snelheid, topografie, enz.). Dit doe je door een meetplan op te stellen met de uit te voeren reiswegen op het spoornet. Je begeleidt de meetritten aan boord van de meettrein. Zo verzorg je de dataontvangst en –verificatie. Je (her)ontwerpt de seininrichtingsinstallatie. Tenslotte ga je het terrein op met de testtrein om de finale testen te verzekeren.

Functie eisen

  • Masterdiploma Burgerlijk, Industrieel Ingenieur, Electromechanica, Elektriciteit, Elektronica of Automatisering.
  • Een eerste werkervaring is niet vereist.
  • Je hebt uitstekende kennis Nederlands en spreekt een woordje Frans en Engels
  • Je hebt een groot veiligheidsbewustzijn, bent leergierig en weet prioriteiten te stellen.

Project Sourcing

Whoohoo Project Sourcing biedt je de unieke kans om deel uit te maken van een organisatie met diverse projecten bij topbedrijven. Als vaste medewerker van Whoohoo doe je op korte termijn uiteenlopende ervaringen op. Zo ontplooi je jezelf verder tot dé specialist binnen jouw vakgebied. Meer weten over project sourcing?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Anneleen Pas

Anneleen Pas

Recruiter

+32 489 673 425