Commercieel bediende

Geplaatst op 12 februari 2020

Gent Flex 0-2 jaar

Over de functie

Als commercieel bediende in deze functie zal je een functie uitoefenen die sales en werfopvolging combineert. Enerzijds heb je klantencontact en onderhandel je met klanten over het product, de prijs, levertermijn... Daarnaast adviseer je hen ook op technisch en productmatig vlak. Anderzijds doe je de opvolging van de werven. Je gaat langs bij klanten tijdens de plaatsingsfase en zorgt ervoor dat alles in goede banen loopt. Indien er technische problemen zijn, sta jij de techniekers bij met het nodige advies.

Functie eisen

Voor de functie van commercieel bediende bij dit bedrijf ben je een vlotte verkoper met de nodige technische kennis. Je bent klantgericht, vriendelijk en planmatig. Daarnaast:

  • Ben je Nederlandstalig en kan je je behelpen in het Frans
  • Je hebt een technische achtergrond, door ervaring of door diploma
  • Ervaring in sales of werfopvolging is een plus!

Over het bedrijf

Dit bedrijf, waar jij aan de slag kan als commercieel bediende, is werkzaam in staalconstructies, zoals onder andere trappen en poorten. Ze maken trappen op basis van de vraag van de klant. Ze passen het materiaal, de vorm en de opmaak aan volgens de wensen van de klant. Naast een uitdagende en gevarieerde functie, biedt dit bedrijf jouw een stabiele werkomgeving met tal van doorgroeimogelijkheden en opleidingen.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Katrijne Meeus

Katrijne Meeus

Recruiter

+32 (0) 471 818 602 katrijne.​meeus@​be.​whoohoo.​com