Calculator

Geplaatst op 12 februari 2021

Antwerpen Flex 4-6 jaar

Over de functie

Als calculator elektriciteit bereken jij de gehele kostprijs van nieuwe projecten. Hiervoor analyseer je de lastenboeken, plannen en schema's en die informatie werk je vervolgens uit tot een offerte.

In je calculaties houd je rekening met onder andere de materiaalkeuzes, de werkuren en de engineeringkosten die bij het project komen kijken. Verwacht je aan een functie met veel autonomie waarin je zelfstandig de technische, financiële en contractuele voorwaarden van de bestekken beoordeelt.

Functie eisen

Als Calculator Elektriciteit:


  • Heb je min. een bachelordiploma in een technische richting
  • Kun je rekenen op een 5-tal jaar relevante ervaring
  • Ben je de Nederlandse en de Engelse taal machtig

Over het bedrijf

Je komt terecht bij een organisatie die reeds vele jaren actief is in de wereld van de elektrotechniek en hoogspanning. Het bedrijf is uitgegroeid tot een dynamische KMO met een 50-tal medewerkers. Verwacht je aan een boeiende job in een no-nonsense, dynamische organisatie, met vlakke structuur en met respect voor de mens.


Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Pol Joos

Pol Joos

Recruiter

+32 (0) 487 996 505