Calculator

Geplaatst op 25 maart 2020

Oost-Vlaanderen Flex 0-2 jaar

Over de functie

Als calculator maak je, met de ondersteuning van jouw afdelingsverantwoordelijke, offertes en volledige aanbestedingen op van diverse projecten. Je vraagt de nodige offertes op bij de onderaannemers en leveranciers en berekent de kostprijs op basis van deze gegevens. Bij reeds gemaakte offertes en calculaties analyseer je de dossiers grondig en zoekt mee naar leemtes en optimalisaties. Je bent dus als calculator een belangrijke schakel bij het binnenhalen van nieuwe projecten.

Functie eisen

Wat zoeken we in jou als calculator:

  • Je beschikt over een bachelor in een technische richting (elektromechanica, elektrotechniek, energietechnologie,...)
  • Je werkt vlot met Ms Office
  • Je bent communicatief in het Nederlands

Over het bedrijf

Onze klant, waar jij kan starten als calculator , is actief in alles van leidingen, bekabeling en waterbehandeling. Door hun continue groei en verruimen van activiteiten kan men steeds meer de klant gaan ontzorgen. Ze groeien mee met de nieuwste technologieën en heeft daardoor een uitstekende reputatie. Naast het aanleggen kan men ook, naar de wens van de klant, instaan voor het beheer, het nazicht en het onderhoud van de installaties.

Men biedt jou als calculator een verantwoordelijke job binnen een flexibel en groeiend bedrijf. Ze kunnen jou meerdere opportuniteiten en opleidingstrajecten bieden zodat jij je volledig kan ontplooien. Je kan rekenen op een zeer aantrekkelijk loonpakket met extralegale voordelen, bedrijfswagen, maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering en 12 dagen extra verlof!

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Hannes Van de Voorde

Hannes Van de Voorde

Recruiter

+32 (0) 474 23 50 55