Calculator

Geplaatst op 18 maart 2020

Oost-Vlaanderen Flex 0-2 jaar

Over de functie

Als calculator ben je verantwoordelijk voor het financiële plaatje van het project. Nog voor het project start verzamel je de nodige gegevens over het project (het ontwerp, de lastenboeken, de meetstaten,…). Met al deze informatie bepaal je de nodige hoeveelheden en materialen. Je contacteert onderaannemers en vraagt offertes op voor het project. Met deze offertes en jouw berekeningen maak jij een offerte op en geeft deze intern door. Tijdens de uitvoeringsfase volg je als calculator het financiële plaatje van het project op en geeft advies om het rendement te verhogen. Bij het einde van het project reken je alle inkomsten en uitgaven na en geeft dit intern door.


Functie eisen

Wat zoeken we in jou als calculator:

  • Je hebt een bachelor elektromechanica of ontwerp- en productietechnologie
  • Je kan goed overweg met software
  • Je spreekt vlot Nederlands, Frans en/of Engels is een plus

Over het bedrijf

Onze klant, waar jij kan starten als calculator, is een bedrijf actief in de machinebouw, transportsystemen en bulkbehandeling. Ze kunnen met hun eigen ingenieursafdeling, atelier en plaatsers instaan voor het volledige project.

Men biedt jou als calculator een technisch uitdagende functie binnen een bedrijf waar een aangename werksfeer heerst. Je kan rekenen op een aantrekkelijk salarispakket met extralegale voordelen, maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering en 12 dagen extra verlof. 

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Hannes Van de Voorde

Hannes Van de Voorde

Recruiter

+32 (0) 474 23 50 55