Calculator

Geplaatst op 10 maart 2020

Antwerpen Flex 0-2 jaar

Over de functie

Als calculator van elektrotechnieken sta je in voor het complete ontwerp van projecten in gebouwtechnieken. Je bent verantwoordelijk voor de complete offertefase. Zo zal je betrokken worden vanaf de prijsaanvraag tot de uiteindelijke offerte en technische besprekingen bij de klant. Geheel zelfstandig beoordeel je de technische, financiële en contractuele voorwaarden van de bestekdocumenten. Hierbij kan je vertrouwen op een gedegen ervaring in de sector van de HVAC, elektriciteit en sanitair.

Naast het ontwerp en de controle van de studies sta je ook in voor de kostprijsberekening. Hier dien je de vergelijking van de verschillende aanbiedingen van leveranciers en onderaannemers te onderzoeken en te bespreken.


Functie eisen

De Calculator Elektrotechnieken die we zoeken heeft:


  • Een technische bachelor of meer dan vijf jaar ervaring
  • Een goede kennis van technische installaties
  • Een oog voor detail en de kwaliteit te presteren bij deadlines
  • Een goede kennis van het Nederlands én het Frans

Over het bedrijf

Verwacht je aan een multi-technische specialist die zich bezig houdt met ontwerp, installatie, beheer en onderhoud voor verschillende organisaties in verschillende sectoren. Je kan rekenen op een salarispakket volledig in lijn met je verantwoordelijkheden. Verder kom je terecht in een innovatieve omgeving waar ruimte is voor je ideeën en ambities. 

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Pol Joos

Pol Joos

Recruiter

+32 (0) 487 996 505