CAD Team leader

Geplaatst op 09 februari 2021

Antwerpen Flex 2-4 jaar

Over de functie

Onze CAD team leader is de expert van het tekenbureau en ondersteunt onze projectteams, commercieel departement en het technisch departement. Als CAD team leader is je voornaamste taak is het juist formuleren van de methodes en procedures voor transport, installatie en commissioning van de projecten. Dit doormiddel van visualisaties gemaakt door jouw departement. Je stuurt je team aan, coördineert de werken en houdt ten allen tijde het overzicht over de workload.

Functie eisen

Als CAD team leader:

·        Beschik je over een bachelor diploma in een technische richting (mechanica, civiel of marine)

·        Heb je minimum 3 jaar ervaring in een design functie

·        Heb je kennis van AutoCAD en Inventor

·        Spreek je vloeiend Nederlands en Engels

Over het bedrijf

Je komt terecht bij een marktleider in een niche van de Offshore industrie met een uitstekende reputatie als gespecialiseerde partner in ‘heavy lifting and transportation’ ten behoeve van de realisatie van diverse offshore projecten.

Kenmerkend voor de cultuur van het bedrijf is de combinatie van vakmanschap, commercieel denken en resultaatgerichtheid

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Pol Joos

Pol Joos

Recruiter

+32 (0) 487 996 505