Business Manager

Geplaatst op 05 januari 2021

Antwerpen Intern 2-4 jaar

Over de functie

Je voelt je als een vis in het water binnen een commerciële omgeving, bent resultaatgericht en je enthousiasme en lef kennen geen limieten. Klinkt herkenbaar? Lees snel verder!


Na een teamoverleg met de recruiters waar je kandidaten linkt aan projecten en/of vacatures, schiet je in actie. Je genereert leads en bezoekt verschillende bedrijven in de technische sector.

Zowel bij bestaande klanten als prospecten zoek je steeds naar commerciële opportuniteiten. Kortom, je telefoon en auto staan nooit stil.


Nieuwe aanvragen van opdrachtgevers breng je in kaart en communiceer je naar de recruiters. Zodra één van de recruiters een professional heeft gevonden die naadloos aansluit bij één van jouw carrièremogelijkheden die je hebt opgehaald, organiseer je een sollicitatiegesprek.


Voor, tijdens en na het gesprek begeleid je de professional doorheen zijn/haar sollicitatieprocedure. Jij houdt de touwtjes van het traject in handen en slaagt erin deals af te ronden.

Wanneer de opdrachtgever en de professional besluiten met elkaar in zee te gaan, haal jij jouw resultaat. Zowel voor jou als voor jouw recruiter een absoluut Whoohoo-moment dat steevast gevierd wordt.


En dit is nog maar het begin. Je blijft je verbonden met je professional én je klant en voelt je dan ook verantwoordelijkheid voor de verdere carrièrestappen van onze Whoohoo – medewerker. 

Functie eisen

Welke Business Manager zoeken we?


  • Bachelor werk- en denkniveau
  • Affiniteit met en interesse in de technische sector
  • Je kan terugblikken om min. drie jaar relevante ervaring in rekrutering
  • Kennis en netwerk in de wereld van Projectsourcing
  • Uitstekende kennis van het Nederlands


Wat bieden we jou?


  • Een werkomgeving waar ieder succes gevierd wordt
  • Vast loon aangevuld met een ongelimiteerd bonusplan
  • Bedrijfswagen - Surface – Iphone
  • Een persoonlijk ontwikkelingsplan in onze eigen academy

Over het bedrijf

Whoohoo is een vastberaden, internationaal rekruteringsbureau voor professionals in de technische sector. Wat ons zo anders maakt? Heel eenvoudig: we combineren plezier met expertise en we zijn snel. Van bedrijven in construction en engineering tot de life science en process industrie, we gaan steeds op ons doel af wanneer we hoogopgeleide vakspecialisten matchen met werkgevers. Resultaat: er is meteen een klik.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Pol Joos

Pol Joos

Recruiter

+32 (0) 487 996 505