Assistent Werfleider

Geplaatst op 05 januari 2021

Antwerpen Flex 0-2 jaar

Over de functie

Elke technisch medewerker wordt betrokken bij de ontwikkeling, de opbouw, de bediening, de afbouw, het onderhoud, de aanpassing en verbetering (elektrisch/mechanisch/sturing) van de modern toegeruste machines Het is een veelzijdige functie waar de stimulerende afwisseling tussen atelier en werf en tussen binnen- en buitenland heel sterk aanwezig is. Je takenpakket zal er verder als volgt uitzien:

  • Je bent verantwoordelijk voor de opbouw, bediening van de gepatenteerde machine en afbouw ter plaatse bij de klant. 
  • Je reist steeds met een collega naar de werf. 
  • Veiligheidsvoorschriften en onderhoudsinstructies opvolgen 
  • Overnachting in individuele hotelkamers. Je bent in totaal ongeveer vier maanden (onderbroken) in het buitenland (per werf ong. 1 week). Je komt in verschillende landen (momenteel Europa, Azië) en leert andere culturen kennen. 
  • Je zal klanten informeren over de voortgang en/of bij onvoorziene situaties.

Functie eisen

De Field technieker die wij zoeken heeft een passie voor machines en bezit over een uitgebreide kennis mechanica en is in het bezit van:

  • Bachelor elektromechanica
  • Goede talenkennis
  • Een drive om projecten tot een goed einde te brengen.

Over het bedrijf

Naast een heel goede teamspirit biedt onze klant, gevestigd in het Antwerpse, je de afwisseling tussen atelier en veldwerk, interessante en moderne techniek.

Onze klant is wereldleider in zijn nichemarkt. Verder bieden ze je reële opleidingsmogelijkheden en de mogelijkheid om te evolueren tot werf-/projectleider en bieden ze je interessante arbeidsvoorwaarden.

Inclusief maaltijdcheques, verzekeringen, ecocheques en een marktconform loon.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Vince Wallaert

Vince Wallaert

Recruiter

+324 87 99 69 36