Assistent Werfleider

Geplaatst op 17 september 2020

Antwerpen Flex 0-2 jaar

Over de functie

Elke technisch medewerker wordt betrokken bij de ontwikkeling, de opbouw, de bediening, de afbouw, het onderhoud, de aanpassing en verbetering (elektrisch/mechanisch/sturing) van de modern toegeruste machines Het is een veelzijdige functie waar de stimulerende afwisseling tussen atelier en werf en tussen binnen- en buitenland heel sterk aanwezig is. Je takenpakket zal er verder als volgt uitzien:


  • Je bent verantwoordelijk voor de opbouw, bediening van de gepatenteerde machine en afbouw ter plaatse bij de klant. 
  • Je reist steeds met een collega naar de werf. 
  • Veiligheidsvoorschriften en onderhoudsinstructies opvolgen 
  • Overnachting in individuele hotelkamers. Je bent in totaal ongeveer vier maanden (onderbroken) in het buitenland (per werf ong. 1 week). Je komt in verschillende landen (momenteel Europa, Azië) en leert andere culturen kennen. 
  • Je zal klanten informeren over de voortgang en/of bij onvoorziene situaties.

Nadat je de opleidingsperiode succesvol doorlopen hebt, evolueer je tot volwaardig werf-/projectleider.

Functie eisen

De Assistent Werfleider die wij zoeken heeft een passie voor machines en bezit over een uitgebreide kennis mechanica en is in het bezit van:

  • A2 Elektromechanica of gelijkwaardig werk- en denkniveau.
  • Je werkt in een team met ervaren collega’s 
  • Uitstekende kennis van het Nederlands. Mondelinge kennis van het Engels. Kennis van andere talen is meegenomen 

Over het bedrijf

Naast een heel goede teamspirit biedt onze klant, gevestigd in het Antwerpse, je de afwisseling tussen atelier en veldwerk, interessante en moderne techniek en een contract van onbepaalde duur  

Onze klant is wereldleider in zijn niche (floorshaving van industriële vloeren), is professioneel georganiseerd en gecertificeerd op het vlak van kwaliteit (ISO 9001), milieu (ISO 14001), Energie (ISO 50001) en veiligheid (VCA). 

Verder bieden ze je reële opleidingsmogelijkheden en de mogelijkheid om te evolueren tot werf-/projectleider n bieden ze je interessante arbeidsvoorwaarden, inclusief maaltijdcheques, verzekeringen, ecocheques Interessante vakantieregeling: 20 vakantiedagen + 12 ADV-dagen per jaar. 

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Vince Wallaert

Vince Wallaert

Recruiter

+324 87 99 69 36