3D modelleur

Geplaatst op 23 maart 2020

Oost-Vlaanderen Flex 0-2 jaar

Over de functie

Als 3D modelleur ben jij verantwoordelijk voor het opbouwen en detailleren van het project met een 3D model. Daarbij bouw of volg jij een onderdeel of het geheel van het project op. Voor het opbouwen communiceer je met de studiedienst voor het aanleveren van extra materiaal zoals plannen, technische fiches,… Vanuit dit model maak jij montageplannen en uitvoeringstekeningen en legt deze voor aan de projectleider en/of werfleider(s) zodat jouw plannen en tekenen ook technisch uitvoerbaar zijn.

Functie eisen

Als BIM modelleur:

  • heb je bachelor in ene technische richting
  • heb je bij voorkeur reeds enige ervaring als tekenaar (geen must)
  • kan je overweg met Autocad, SolidWorks, Revit en/of Tekla
  • ben je communicatief sterk, heb je een sterk ruimtelijk inzicht en ga je nauwkeurig te werk

Over het bedrijf

Onze klant, waar jij kan starten als 3D modelleur, is een aannemersbedrijf actief in alles van elektromechanische installaties, nutsvoorzieningen en verlichting. Met meer dan 50 jaar ervaring en hun uitgebreid en onderhouden machinepark kunnen ze steeds elke uitdaging aan.

Men biedt jou als 3D modelleur een afwisselende en uitdagende job binnen een familiaal bedrijf waar hun medewerkers erg gewaardeerd worden. Het bedrijf heeft een zeer vlakke structuur waar directe communicatie en coaching sterk aanwezig is. Je kan rekenen op een aantrekkelijk salarispakket met extralegale voordelen en 12 dagen extra verlof.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Hannes Van de Voorde

Hannes Van de Voorde

Recruiter

+32 (0) 474 23 50 55