Technisch aankoper

Geplaatst op 13 februari 2020

Antwerpen Flex 0-2 jaar

Over de functie

Als technisch aankoper ben je verantwoordelijk voor het hele aankoopgebeuren van o.a. maakdelen in metaal, kunststof, hout, ABS, polyester, en dit voor alle productievestigingen. Een aankoper is constant bezig met het uitvoeren van marktonderzoeken, analyseren van leveranciers en het samenstellen van dossiers om aan de onderhandelingen te starten. Om alles te bestellen volgens de vooropgestelde kwalitatieve en technische eisen sta je continu in contact met productontwikkeling, productie en naverkoop. 

Functie eisen

Als technisch aankoper beschik jij over:

·        Een bachelor diploma richting elektromechanica

·        Enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie

·        Uitstekende communicatie- en onderhandelingsvaardigheden en een uitgesproken professionele ethiek.

·        Kennis van computerprogramma’s zoals de MS-Office pakketten.

·        Een uitstekende kennis van het Nederlands en Engels en hebt goede basiskennis van Duits en Frans.

Over het bedrijf

Onze klant is één van de marktleiders in België, op vlak van automotive. Het familiebedrijf bestaat reeds 65 jaar en groeit nog steeds. Deze producent, gelegen in de regio Antwerpen, biedt een marktconform salaris, 20 dagen verlof, 6 ADV dagen en 5 CAO dagen.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Pol Joos

Pol Joos

Recruiter

+32 (0) 487 996 505 pol.​joos@​be.​whoohoo.​com