QA engineer

Geplaatst op 11 februari 2020

West-Vlaanderen Flex 2-4 jaar

Over de functie

Als kwaliteitsingenieur sta je in voor de controle en de verbetering van de kwaliteitsproces binnen de organisatie. Je bewaakt, beheert en verbetert het kwaliteitsproces. Hiervoor ga je in gesprek met diensthoofden, doe je kwaliteitsreviews en audits. Je ondersteunt diverse teams om hun kwaliteitsprocessen te optimaliseren. Naast een adviserende rol heb je ook een uitvoerende rol.

Functie eisen

  • Masterdiploma in een technische richting
  • Je bent vertrouwd met diverse methoden om kwaliteitseisen te verbeteren (bijvoorbeeld Kaizen, Six Sigma, Lean, Risico-analyse, FMEA, Hazop, ….).
  • Je hebt interesse in machinebouw

Over het bedrijf

Het bedrijf is internationaal actief in de automotive sector. Hierdoor slepen ze de meest uitdagende en afwisselende projecten binnen. Ze hechten veel waarde aan hun werknemers en voorzien dan ook steeds een opleidingstraject op maat en maken interne doorgroeimogelijkheden mogelijk! De familiale sfeer en horizontale structuur breiden ze uit met een aantrekkelijk verloningspakket aangevuld met extralegale voordelen.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Katrijne Meeus

Katrijne Meeus

Recruiter

+32 (0) 471 818 602 katrijne.​meeus@​be.​whoohoo.​com