Project & Process Engineer

Geplaatst op 15 februari 2021

Oost-Vlaanderen Flex 2-4 jaar

Over de functie

Als Process & Project Engineering ondersteun je de productie door het analyseren van verschillende KPI's. Denk daarbij aan productiedata, pareto’s van scrap en downtime, CPPS parameters,... Je gaat met deze data aan de slag en bekijkt waar er verbeteringen kunnen gedaan worden. Je gebruikt jouw continuous improvement mindset om dit bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Uiteraard moeten de veiligheidsvoorschriften en kwaliteitsprocedures binnen de firma gerespecteerd worden. Je werkt een expertise uit op vlak van productie binnen de automotive sector.

Functie eisen

  • Hoger technisch diploma
  • Ervaring met continuous improvement
  • Ervaring in een productieomgeving
  • Communicatief sterk
  • Groot veiligheidsgevoel

Over het bedrijf

Dit bedrijf is een toeleverancier van de automotivesector. Jouw toekomstige werkgever staat in voor de productie van verschillende toepassingen. Je komt daarbij terecht in een dynamisch bedrijf, waar je de mogelijkheid krijgt om verbeteringen uit te werken en uit te voeren.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Vince Wallaert

Vince Wallaert

Recruiter

+324 87 99 69 36