Medewerker Technical Support

Geplaatst op 29 juli 2020

Antwerpen Flex 0-2 jaar

Over de functie

Als medewerker Technical Support hebben technische vraagstukken voor jou geen geheimen.

Je staat als Technical Support in voor het ondersteunen en bijsturen van jouw collega's en klanten op technisch vlak. Dit doe je vooral telefonisch of via mail, maar indien dit nodig zou zijn ga je ook ter plaatse je handen uit de mouwen steken bij klanten om de technische vraagstukken op te lossen.

Jij zal op regelmatige basis "train de trainer" opleidingen volgen in Duitsland en nadien mag je jou kennis delen en uitbreiden met onze techniekers tijdens de daarvoor voorziene opleidingsdagen.Functie eisen

De medewerkers Technical Support die wij zoeken heeft een passie voor techniek en deelt graag zijn technische kennis, werkt graag in teamverband, heeft een proactief denkvermogen en is in het bezit van:

  • Een technische vorming op hoger niveau
  • Je wil graag proactief meedenken
  • Problems-solving mindset
  • Je bent goed Nederlandstalig, kennis van het Engels en het Frans is beslist een meerwaarde. 

Over het bedrijf

Onze klant, gesitueerd in het Antwerpse, is één van de meest toonaangevende aanbieders van intralogistieke oplossingen op maat. Word lid van hun topteam en betreed het speelveld om hun wereldwijde klanten en hun ca. 9.000 collega's te inspireren.

Integriteit, samenwerking, moed en uitmuntendheid dragen zij hoog in het vaandel.

Onze klant, waar jij aan de slag kan als medewerker Technical Support, is een nauw samenwerkende bedrijvengroep die geen enkele uitdaging uit de weg gaat. Zij bieden door hun brede kennis en ervaring geïntegreerde oplossingen aan met de meest vooruitstrevende technieken.

Zij bieden jou een afwisselend takenpakket, waar eigen proactieve inbreng belangrijk is en een loon op basis van jouw ervaring en vaardigheden, met extra legale voordelen en een firmawagen. Alsook voorzien ze jou van een grondig inwerktraject en permanente interne en externe opleidingen. Je komt terecht in een collegiaal en gedreven team dat jou op een professionele manier bijstaan in jouw projecten.Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Marie Dupont

Marie Dupont

Recruiter

+32 476 503 873