Werkvoorbereider

Geplaatst op 09 maart 2020

Antwerpen Flex 2-4 jaar

Over de functie

Als werkvoorbereider sta je in voor het voorbereiden en controleren van mechanische en piping projecten. Jouw takenpakket begint bij het analyseren van het contract van de klant, dit samen met de specificaties en tekeningen. Je vergelijkt daarna de contract- en uitvoeringsdocumenten. Als werkvoorbereider stel je in bespreking met andere stakeholders de interne documenten op. Deze zijn van noodzakelijk belang voor een goede opvolging van de projecten. Je zorgt voor de bestelling en opvolging van de benodigde materialen. Dit alles doe je zowel voor kleine als grote projecten.

Functie eisen

De werkvoorbereider die wij zoeken beziet veiligheid als een prioriteit, streeft continu naar het leveren van resultaat, voldoet aan de verwachtingen van de klant en is in het bezit van:

  • een technische Mechanische opleiding en ervaring als werkvoorbereider of een soortgelijke functie en industrie
  • ISO- procedures en kwaliteitsdoelstellingen zijn bekend terrein
  • vloeiende beheersing van technisch Nederlands, Frans, Engels en Duits is een must
  • ervaring met en kennis van gebruikte materialen
  • ruime ervaring in industriële kostprijsberekening;

Over het bedrijf

Onze klant, gevestigd in het Antwerpse, is een internationale, ondernemende en dynamische organisatie die volop groeit. Zij bieden de juiste kandidaat een marktconform salaris en een uitgebreid pakket aan secundaire voorwaarden. Daarnaast hechten zij veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling van hun medewerkers. Onze klant biedt uitgebreide (interne en externe) opleidingsmogelijkheden en dragen begeleiding en kennisdeling hoog in het vaandel!

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Marie Dupont

Marie Dupont

Recruiter

+32 476 503 873