Werkvoorbereider

Geplaatst op 07 april 2020

Oost-Vlaanderen Flex 0-2 jaar

Over de functie

Als werkvoorbereider van de productie in de machinebouw werk je gestructureerd en kan je de juiste prioriteiten stellen. Bij elk productieorder stel jij een dossier samen op basis van gegevens die je krijgt van de engineeringafdeling. Samen met de aankopers vraag je als werkvoorbereider offertes op en bestel je het nodige materiaal. Je schat het aantal werkuren in en maakt een planning op volgens de bewerkingsvolgorde. 

Functie eisen

Wat zoeken we in jou als werkvoorbereider:

  • Je bechikt over een bachelor in een technische richting (elektromechanica) of bent gelijkwaardig door ervaring
  • Je hebt een goede kennis van mechanica
  • Je werkt vlot met het MS Office pakket en AutoCAD
  • Je spreekt vlot Nederlands en Engels

Over het bedrijf

Onze klant, waar jij kan starten als werkvoorbereider, is een bedrijf actief in de automotive sector waarbij ze zowel de engineering als de productie van de testlijnen vervaardigen. Ze werken het volledig project van A tot Z uit. In deze uitdagende en afwisselende sector kom je dan ook met de nieuwste technologieën in aanraking!

Men biedt jou als werkvoorbereider een gevarieerde en uitdagende job binnen de hoogtechnologische machinebouw waar ze veel waarde hechten aan hun werknemers. Ze voorzien dan ook steeds een opleidingstraject op maat en geven voorkeur aan interne doorgroeimogelijkheden! De familiale sfeer en horizontale structuur breiden ze uit met een aantrekkelijk verloningspakket aangevuld met extralegale voordelen. 

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Hannes Van de Voorde

Hannes Van de Voorde

Recruiter

+32 (0) 474 23 50 55