Werkvoorbereider E&I

Geplaatst op 17 juni 2020

Antwerpen Flex 2-4 jaar

Over de functie

Als werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden, coördineren, controleren van de technische werkzaamheden. Ook zal je er op toezien dat alles correct verloopt bij kostenverrekening en -controle van gewijzigde en bijkomende werken. Als werkvoorbereider hou je je ook bezig met het doorgeven van de aan- en afwezigheidsuren der arbeiders.

Op grote werven ben je inzetbaar als tekenaar/fieldengineer, werkvoorbereider of cost controller om verschillende prefabwerkzaamheden te coördineren en werken in onderaanneming te laten uitvoeren (zoals materiaalaankopen, testsystemen opstellen/opvolgen, isometries maken). 

Functie eisen

De vereisten die jij hebt als werkvoorbereider:

·        Je bent in bezit van een technische E&I-opleiding

·        Je hebt aantoonbare ervaring in soortgelijke functie en industrie;

·        Je kunt specificaties, contracten en tekeningen lezen en interpreteren;

·        Je hebt ruime ervaring in industriële kostprijsberekening;

·        Vloeiende beheersing van technisch Nederlands, Frans, Engels en Duits is een must;

·        ISO- procedures en kwaliteitsdoelstellingen zijn bekend terrein.

Over het bedrijf

Onze klant is een internationale, ondernemende en dynamische organisatie die volop groeit. Zij bieden de juiste kandidaat een marktconform salaris en een uitgebreid pakket aan secundaire voorwaarden aan. Daarnaast hechten zij veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling van hun medewerkers. Zij bieden uitgebreide (interne en externe) opleidingsmogelijkheden en besteden veel aandacht aan begeleiding en kennisdeling.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Pol Joos

Pol Joos

Recruiter

+32 (0) 487 996 505