Technieker Automatisatie

Geplaatst op 13 februari 2020

Antwerpen Flex 0-2 jaar

Over de functie

Vanaf het begin ben je betrokken bij de leveranciersmeetings wanneer er nieuwe installaties aangekocht en geïnstalleerd worden.

Je staat mee in voor de opstart en ingebruikname van de nieuwe machines waarbij je focus ligt op elektriciteit, automatisatie en instrumentatie.


Eveneens bespreek je samen met leveranciers mogelijke alternatieven als bepaalde spare parts niet beschikbaar zijn.

Tot slot voor je onderhoudstaken uit volgens de vooropgestelde planning (preventief onderhoud). Dit houdt het opsporen, analyseren en herstellen van storingen (in de elektrische installatie, instrumentatie en PLC / DCS) in.

Doorheen al jouw werkzaamheden leg je de nadruk steeds op veiligheid als absolute prioriteit. Veiligheidsprocedures en verplichtingen leef je plichtsbewust na, daarnaast zorg je voor een propere en ordelijke werkomgeving om risico’s te vermijden en weg te nemen.

Functie eisen

Je bent technisch onderlegd op vlak van elektriciteit, automatisatie en instrumentatie en behaalde idealiter een technische bachelor (bijvoorbeeld Professionele Bachelor Elektriciteit, Elektromechanica, Automatisering, …).

Je staat ervoor open te werken in een 5-ploegensysteem (dus inclusief weekend- en nachtwerk).

Een BA4 of een BA5 certificaat is een pluspunt. Indien je dit nog niet behaalde, worden de nodige opleidingen voorzien.

Over het bedrijf

Je krijgt een gevarieerde functie in een hoogtechnologische productieomgeving! Als E&I technieker, word je tewerkgesteld in het E&I departement dat bestaat uit meerdere teams. Het team omschrijft zichzelf als: toffe werksfeer, flexibiliteit, veel bijleren en vrijheid om in samenspraak met de teamleader te beslissen waar eraan gewerkt wordt.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Pol Joos

Pol Joos

Recruiter

+32 (0) 487 996 505 pol.​joos@​be.​whoohoo.​com