Software Engineer

Geplaatst op 02 juni 2020

Antwerpen Flex 2-4 jaar

Over de functie

Als Software Engineer verzorg je het ontwerp, de programmatie, de inbedrijfname en de nazorg van verschillende projecten in automatisering (voornamelijk in de automobiele sector). Samen met de projectleiders, klanten en partners overleg je over de specificaties en het ontwerp. Je verzorgt de PLC programmatie en/of visualisatie van het project. Je zorgt voor een duidelijke projectdocumentatie en kan op termijn ingeschakeld worden om trainingen te geven. Als Software engineer draag je zorg voor het op tijd leveren van betrouwbare, geteste systemen met de vooropgestelde kwaliteiten, met optimale inzet van middelen. De PLC programmatie kan o.a met Siemens, Allen-Bradley, Schneider, ABB, Phoenix of Bosch. 

Functie eisen

Als Sr. Software engineer ben jij:

-         industrieel Ingenieur Elektromechanica.

-         specialist in PLC programmatie (Siemens S7 classic, Tia-Portal is een pluspunt).

-         het gewend te werken in een automotive omgeving.

-         flexibel en bereidt tot sporadisch reizen.

Over het bedrijf

Onze klant is een multi-technische specialist die zich bezig houdt met ontwerp, installatie, beheer en onderhoud voor verschillende organisaties in verschillende sectoren. Je kan rekenen op een salarispakket volledig in lijn met je verantwoordelijkheden. Verder kom je terecht in een innovatieve omgeving waar ruimte is voor je ideeën en ambities. 

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Pol Joos

Pol Joos

Recruiter

+32 (0) 487 996 505