Service engineer

Geplaatst op 02 maart 2020

Oost-Vlaanderen Flex 0-2 jaar

Over de functie

Als service engineer ben je een echte “problem solver” en werk je graag zelfstandig. Je staat in voor de opstart van de machines, zowel in het atelier alsook bij de klant. Je stelt opstartrapporten en check-lists op en leidt de klant op met de werking van de machines. Bij disfunctionaliteit ga je samen met de projectingenieur op zoek naar oplossingen en verbeteringen. Na elke interventie stel je een rapport op van de uitgevoerde werken.

Functie eisen

Wat willen we in jou als service engineer terugvinden:

  • Je beschikt over een bachelor elektromechanica of automatisering, of bent gelijkwaardig door ervaring
  • Je hebt een goede kennis van automatiseringstechnieken en mechanisch inzicht
  • Je spreekt vlot Nederlands en Engels
  • Je bent bereid om buitenlandse verplaatsingen te maken

Over het bedrijf

Onze klant, waar jij kan starten als service engineer, is een bedrijf actief in de automotive sector waarbij ze zowel de engineering als de productie van de testlijnen vervaardigen. Ze werken het volledig project van A tot Z uit. In deze uitdagende en afwisselende sector kom je dan ook met de nieuwste technologieën in aanraking!

Men biedt jou als service engineer een gevarieerde en uitdagende job binnen de hoogtechnologische machinebouw waar ze veel waarde hechten aan hun werknemers. Ze voorzien dan ook steeds een opleidingstraject op maat en geven voorkeur aan interne doorgroeimogelijkheden! De familiale sfeer en horizontale structuur breiden ze uit met een aantrekkelijk verloningspakket aangevuld met extralegale voordelen. 

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Hannes Van de Voorde

Hannes Van de Voorde

Recruiter

+32 (0) 474 23 50 55