Senior Automation engineer

Geplaatst op 03 september 2020

Antwerpen Flex 6-9 jaar

Over de functie

Als Senior automation engineer ben je expert binnen industriële automatisatie. Je bent bekend met de technische aspecten en implementatie van PLC, SCADA en DCS-systemen. Na de analyse van de klantbehoefte bekijk je de beste opties en bespreekt deze met het team. Hierna ga je over tot uitwerking en implementatie. Je staat hiervoor in nauw contact met de klant en het projectteam. Je neemt een voortrekkersrol en begeleidt mee junior en medior automation engineers en deelt je kennis.

Functie eisen

  • Master industriële wetenschappen elektromechanica
  • Kennis van industriële automatisatie
  • Communicatief sterk
  • Nederlands & Engels

Over het bedrijf

Kom terecht bij een vaste waarde in de industriële automatisatie. Je mag mee innovatieve oplossingen bieden aan klanten binnen verschillende sectoren. Deze klant staat bekend voor zijn correct afhandeling van projecten. Je ontvangt een uitgebreid loonpakket met verschillende extralegale voordelen. Ook een bedrijfswagen wordt hier aan toegevoegd. Persoonlijke ontwikkeling is voor dit bedrijf een zeer belangrijk item.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Vince Wallaert

Vince Wallaert

Recruiter

+324 87 99 69 36