Sales Engineer

Geplaatst op 07 januari 2021

Vlaams-Brabant Flex 0-2 jaar

Over de functie

Als Sales Engineer ben jij voor de klant het eerste aanspreekpunt. Je zoekt voor de klant een passende oplossing en geeft advies in nieuwe en bestaande automatiseringsprojecten. Je neemt zelf beslissingen zowel op technisch als commercieel vlak en bouwt een lange termijn relatie met de klanten op.

Je krijgt de tijd en de mogelijkheden om je in de producten te verdiepen a.d.h.v. interne en externe opleidingen.

Als Sales Engineer ben je verantwoordelijk voor de bestaande klanten in de regio en ga je ook op zoek naar nieuwe opportuniteiten in de markt (70-30 verhouding).


Functie eisen

  • Je bent een technisch-commerciële doorzetter, initiatiefvol, contactvaardig en georganiseerd. Hierbij is een eerste werkervaring een extra troef.
  • Je hebt de nodige affiniteit met techniek en dat blijkt ook uit je studiekeuze en/of eerdere werkervaring.
  • Je bent gebeten door technologie en meer bepaald IIoT / Industry 4.0 binnen de automatiseringswereld is volledig je ding.
  • Je houdt ervan om de baan op te gaan. Het verkeer en vele verplaatsingen schrikken je niet af.
  • Je bent op zoek naar een stabiele werkomgeving die je op termijn ook de nodige toekomstperspectieven biedt.
  • Je woont bij voorkeur in de regio Antwerpen, Limburg of Vlaams-Brabant.
  • Nederlands is je moedertaal en je beschikt over noties Frans en Engels.


Over het bedrijf

Als onafhankelijk distributeur is dit bedrijf reeds jaren een gevestigde waarde binnen de automatiseringswereld. Al meer dan 40 jaar denken ze mee met hun klanten en kennen we de industriële automatiseringsmarkt door en door. Vanuit hun hoofdkantoor in Zaventem ondersteunt het team van 13 medewerkers de klanten in België en Luxemburg.


Om hun verdere groei te realiseren zijn zij voor de regio Antwerpen, Limburg, Vlaams-Brabant op zoek naar een technisch-commerciële Sales Engineer.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Anneleen Pas

Anneleen Pas

Recruiter

+32 489 673 425