Sales Engineer Automatisatie

Geplaatst op 09 november 2020

Oost-Vlaanderen Flex 6-9 jaar

Over de functie

Met een passie voor automatisatie neem je de sales op jou!

Je gaat op zoek naar nieuwe mogelijkheden op de markt om verschillende automatisatiepakketen, -oplossingen en componenten te verkopen. Je hebt hiervoor een sterke technische achtergrond, zodat je met de klant ook de technische zijde kan bespreken. Als sales engineer automatisatie ga je in gesprek met de klant, detecteert de noden en stelt een passende oplossing voor. Vervolgens stel je ook de nodige offerte op.

Functie eisen

  • Industrieel ingenieur elektrotechniek optie automatisatie / industrieel ingenieur elektromechanica met minimaal 5 jaar ervaring
  • Ervaring op vlak van verschillende automatisatietoepassingen en ervaring op vlak van technische verkoop (reeds offertes opgemaakt en contracten onderhandeld)
  • Sociaal en communicatief sterk
  • Nederlands in geschreven en gesproken taal, Frans en Engels zijn pluspunten

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Sarah Vancampenhout

Sarah Vancampenhout

Recruiter

+32 (0) 483 668 876