Radar Field Service Engineer

Geplaatst op 12 mei 2020

Oost-Vlaanderen Flex 0-2 jaar

Over de functie

Als radar field service engineer ben je een initiatiefnemer en weet je dat elk probleem kan opgelost worden. Je staat in voor de installatie en herstelling van de secundaire radarsystemen op land- en scheepsplatforms, en dit over de hele wereld. Daarnaast treed je ook op voor de factory acceptance test en geef je onderhoudstrainingen aan de klant.

Functie eisen

Wat zoeken we in jou als radar field service engineer:

  • Je beschikt over een master elektronica
  • Eerdere ervaring in radarsystemen of draadloze communicatie is een plus
  • Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels
  • Je bent bereid om te reizen

Over het bedrijf

Onze klant, waar jij aan de slag kan als radar field service engineer, is een bedrijf met een zeer uitgebreide ervaring op vlak van hightech oplossingen die, onder andere, gebruikt worden in de luchtvaart en ruimtevaart. Ze ontwikkelen en produceren radar- en communicatieapparatuur.

Men biedt jou als radar field service engineer een hightech werkomgeving waar innovatie centraal staat. Je krijgt de nodige begeleiding en opleiding (via een peter of meter) en afhankelijk van jouw ervaring wordt een interne en on-site training van 3 maanden gegeven. Je komt terecht in een team van toffe en enthousiaste collega’s. Uiteraard is alles mooi aangevuld met een aantrekkelijk salarispakket.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Hannes Van de Voorde

Hannes Van de Voorde

Recruiter

+32 (0) 474 23 50 55