projectmanager Machinebouw

Geplaatst op 30 oktober 2020

Oost-Vlaanderen Flex 2-4 jaar

Over de functie

creëren is je 2de geest, leiden je 2de natuur.

Als Project Manager ben je globaal eindverantwoordelijk voor het realiseren van projecten (gemiddeld 5 tot 6 tegelijkertijd) binnen de gestelde doelstellingen rond kwaliteit, budget, timing, veiligheid, milieu en wetgeving, volgens de afgesproken verwachtingen van de klant.


Je bent het ‘single point of contact’ van de klant en je onderhoudt hierbij het technisch- commercieel contact zoals bijvoorbeeld opmetingen uitvoeren, aftoetsen afgesproken verwachtingen, toelichting van het project, concrete afspraken… zodat het project op uitvoeringsniveau kan uitgewerkt worden en eventuele variatieorders kunnen opgemaakt worden.

Functie eisen

  • Master diploma Industriële wetenschappen Elektromechanica of automatisering.
  • 3 jaar relevante ervaring binnen projectmanagement.
  • Organisatorisch sterk, denkt en handelt sterk klantgericht.
  • Je denkt sterk proactief en oplossingsgericht en je werkt in een omgeving waar een flexibiliteit gevraagd wordt zowel in tijd als in geest.


Over het bedrijf

  • Gevarieerde job in een klantgerichte KMO.
  • Familiale omgeving met professionele knowhow.
  • Competitief salarispakket aangevuld met diverse extralegale voordelen.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Joey Van Muylder

Joey Van Muylder

Recruiter

+32 477 732 258