Projectleider

Geplaatst op 14 september 2020

Oost-Vlaanderen Flex 2-4 jaar

Over de functie

Als projectleider ga je projecten gaan uitwerken op vlak van elektriciteit, instrumentatie en automatisatie voor een chemische site. Dit kan bijvoorbeeld de implementatie van een nieuwe productielijn zijn. Je gaat vervolgens verschillende leveranciers gaan contacteren die dit project kunnen opleveren.

Belangrijk hierbij is dus een stevige kennis op vlak van elektriciteit, instrumentatie en automatisatie, zodat je een leidinggevende, maar ook sturende rol kan innemen. De effectieve programmatie van bv. PLC’s zit niet in jouw takenpakket, maar je hebt wel voldoende inzichten en kennis om duidelijk te maken hoe het project technisch in elkaar moet zitten. 

Functie eisen

  • Master ingenieur elektromechanica of elektrotechniek
  • Ervaring op vlak van elektriciteit, PLC en instrumentatie (Siemens S7, Wincc, Allen Bradley,…)
  • Ervaring met GMP is een voordeel 

Over het bedrijf

  • Aantrekkelijk salarispakket aangevuld met extralegale voordelen en 40 dagen verlof! 
  • Kaderfunctie
  • Interne doorgroeimogelijkheden 

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Sarah Vancampenhout

Sarah Vancampenhout

Recruiter

+32 (0) 483 668 876