Projectingenieur

Geplaatst op 02 maart 2020

West-Vlaanderen Flex 0-2 jaar

Over de functie

Als projectingenieur zal je de meest uiteenlopende projecten op vlak van industriële elektriciteit behandelen. Hiervoor kom je terecht in een groeiende KMO die jou een leertraject op maat aanbiedt. Jouw takenpakket wordt samengesteld op basis van jouw kennis, je interesseveld en waarin je wil bijleren. Hierdoor neem je je eigen leertraject in handen en zijn er zeer veel mogelijkheden om intern door te groeien. Hun projecten bevinden zich in de industriële elektriciteit.

Functie eisen

Om te starten als projectingenieur bij dit bedrijf ben je ambitieus, je wil liefst zo veel mogelijk taken leren kennen en hierin ook doorgroeien. Je bent communicatief aangezien je in nauw teamverband zal samenwerken.

Daarnaast is het voor deze functie belangrijk dat je:

  • Minstens een bachelor hebt in elektriciteit/elektromechanica
  • Ervaring is geen must!
  • Vloeiend Nederlands spreekt, je kan je behelpen in het Frans

Over het bedrijf

Als projectingenieur kom je terecht in een dynamisch bedrijf die zich specialiseert in industriële elektriciteitsprojecten. Ze verzorgen het elektrische luik van onder meer automatiseringsprojecten en dergelijke. Het bedrijf is familiaal ingesteld en wil het beste naar boven halen in zijn medewerkers. Ze bieden jouw de mogelijkheid om je eigen takenpakket samen te stellen op basis van jouw wensen en capaciteiten en bieden jouw de nodige ondersteuning en opleiding in onderdelen waar jij nog in wil groeien.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Katrijne Meeus

Katrijne Meeus

Recruiter

+32 (0) 471 818 602