Projectingenieur Industrialisatie

Geplaatst op 26 maart 2020

West-Vlaanderen Flex 0-2 jaar

Over de functie

Wegens uitbreiding van de R&D-dienst zijn we op zoek naar projectingenieur. Aangezien dit een nieuwe functie is, is er ruimte om deze mee vorm te geven en heb je veel vrijheid om je eigen focus te leggen. Je staat in voor de technische ondersteuning tijdens het industrialisatieproces, dit in nauwe samenwerking met de R&D-manager. Daarnaast dient er ook test tooling ontwikkeld te worden. ook hier is ruimte voor eigen invulling en kan er beslist worden dit te outsourcen of zelf te ontwikkelen.

Functie eisen

  • Master of bachelor in een mechanische discipline
  • Ervaring als projectingenieur of mechanisch ontwerper
  • Organisatorisch sterk en planmatig ingesteld

Over het bedrijf

Dit bedrijf zet sterk in op toepassingen die mensenlevens redden en dit doen ze via hoogtechnologische camera's. Zo maken ze onder andere de slimme camerasystemen voor verkeerstoepassingen maar ook in de branddetectie, defensie, veiligheid... Ze ontwerpen, ontwikkelen en produceren deze technologieën op wereldvlak. Heb je een sterke interesse in technologie en wil je een impact hebben op de directe veiligheid van mensen? Solliciteer dan zeker!

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Katrijne Meeus

Katrijne Meeus

Recruiter

+32 (0) 471 818 602