Projectingenieur domotica

Geplaatst op 04 maart 2020

West-Vlaanderen Flex 0-2 jaar

Over de functie

Als projectingenieur in dit bedrijf sta je in voor de gebouwenautomatisatie op vlak van HVAC. Je staat in voor het opmaken van elektrische schema's voor de stuurborden en het opmaken van P&ID's. Daarnaast zorg je ook voor het programmeren van de automatiseringssystemen. Je volgt tot slot de installatie en het onderhoud op. De projecten waar je mee in aanraking komt, situeren zich voornamelijk in de grotere gebouwen in onder andere de zorgsector en tertiaire gebouwen. Je rapporteert aan de projectmanager en staat in nauw contact met andere projectingenieurs en techniekers.

Functie eisen

Als projectingenieur in dit bedrijf ben je communicatief en nauwkeurig. Daarnaast:

  • Heb je een bachelor in energietechnologie of master in een technische richting
  • Kan je werken met courante automatiseringssoftware
  • Ben je Nederlandstalig

Over het bedrijf

Dit bedrijf, waar jij aan de slag kan als projectingenieur, is onderdeel van een holding die actief is in zowel HVAC, elektriciteit als automatisatie in grotere gebouwen. Ze behandelen zowel renovatie als nieuwbouw van ziekenhuizen, rusthuizen, grote kantoorgebouwen... Jij zal terecht komen in een kleinere business unit die actief is op vlak van automatisering. Door hun onderverdeling in 15 kleinere units, samen goed voor meer dan 850 technici, kunnen ze de voordelen van een grote speler te zijn, combineren met die van een klein bedrijf. Er is dus zowel enorm veel mogelijkheid om door te groeien naast een persoonlijke en aangename werksfeer. Je krijgt een opleidingstraject, een meter of peter die je de kneepjes van het vak leert en een familiale werksfeer. Dit wordt aangevuld met een aantrekkelijk loonpakket, een bedrijfswagen, maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering en groepsverzekering.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Katrijne Meeus

Katrijne Meeus

Recruiter

+32 (0) 471 818 602