Projectingenieur Automatisatie

Geplaatst op 30 juli 2020

Antwerpen Flex 6-9 jaar

Over de functie

Als Projectingenieur Automatisatie werk je mee aan de innovatie en automatisering van industriële reinigingsactiviteiten.


De laatste jaren zet deze organisatie steeds meer in op automatisering en het gebruik van gespecialiseerde machines, toestellen en accessoires. Denk bijvoorbeeld aan reinigingsrobots, robots voor betonrenovatie,...

Zelf ontwerpen, bouwen (soms ook extern) en beheren ze deze onder de technische dienst.


Door de snelle groei en om de aanpak te professionaliseren zijn ze op zoek naar een sterke projectingenieur om dit team te versterken en (op termijn) te leiden.


Jij zal instaan voor:


  • Beheer van de bestaande machines en toestellen.
  • Innovatievragen van onze interne klant projectmatig aanpakken en uitwerken: kostenschatting, technische haalbaarheid, ontwerp, planning en productie-opvolging doorheen de bouwfase, kwaliteitsopvolging
  • Zorg dragen voor standaardisatie (in functie van herbruik van componenten en wisselstukken) documentatiebeheer, opleiding, onderhoudsvoorschriften, …
  • Borging van technische kennis; beschikbaar stellen van projectervaringen aan andere uitvoeringsafdelingen (in samenspraak met onze marcom afdeling)
  • Rapportering aan het hoofd Technische Dienst (TD). De TD voert het volledige beheer en onderhoud van het voertuigen- en machinepark, met een team van 45 topcollega’s.


Functie eisen


  • Industrieel Ingenieur Elektromechanica, Master Industriële Wetenschappen of Bachelor met ruime relevante ervaring
  • Minimaal 10 jaar relevante ervaring (ontwerp, beheer en/of bouw van machines; automatisering)
  • Kennis/ervaring van hydraulica, pneumatiek, automatiseringstechnieken, PLC-sturingen
  • Ervaring met het leiden en aansturen van (kleine) teams; organiseren en motiveren
  • Je bent een initiatiefnemer die oplossingsgericht te werk gaat


Over het bedrijf

Je krijgt werkzekerheid in een succesvolle, groeiende onderneming die tevens marktleider is in industriële reiniging. Daarnaast heb je veel vrijheid om de functie zelf invulling te geven in een toffe teamsfeer. Verder kan je rekenen op een gedegen inwerkprogramma en de nodige begeleiding.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Pol Joos

Pol Joos

Recruiter

+32 (0) 487 996 505