Project Engineer

Geplaatst op 25 maart 2020

Antwerpen Flex 2-4 jaar

Over de functie

Als Project Engineer zal je samenwerken met Engineering Europe en externe engineering bedrijven om een ​​vlotte uitvoering van grote projecten mogelijk te maken. Je treedt op als Project Engineer voor kleine projecten en ontwikkelt een gedegen kennis van de juiste technologie en knowhow.

Je bereidt specificaties voor op het gebied van civiel, mechanisch, elektrisch, instrumentatie, leidingen, verwarming, ventilatie en riolering en je bereidt prijsaanvraag documenten voor en helpt inkoop bij de keuze van leveranciers en / of onderaannemers.

Als Project Engineer hou je toezicht op het werk dat door onderaannemers is gedaan en bereidt en controleert de technische documentatie met betrekking tot de projecten.

Je rapporteert aan de Manager Bulk, Pipeline & On site BNL.
Functie eisen

De Project Engineer die wij zoeken is gedreven, heeft een sterke interpersoonlijke, organisatorische en planningsvaardigheden met een basiskennis van het project

beheer en is in het bezit van:

  • Ingenieursdiploma in elektromechanica en minimaal 2 jaar ervaring in de procesindustrie
  • Goede kennis van E&I, besturingssystemen, PLC, sterke PC-vaardigheden en kennis van Autocad is een pluspunt
  • Uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden in het Nederlands, Engels en een basiskennis van Frans
  • Je bent bereidt om voor korte periodes naar het buitenland te reizenOver het bedrijf

Onze klant, gevestigd in het Antwerpse, is gespecialiseerd in gas en heeft reeds 100 jaar ervaring in de industriële gassenwereld. Onze klant slaagt erin iets zo fundamenteels als lucht in te zetten op manieren die ervoor zorgen dat fabrieken schoner en productiever werken, voedsel beter smaakt, ademhalen makkelijker gaat en productieprocessen efficiënter verlopen. 

Men biedt jou als Maintenance Technician mechanical een uitdagende functie met een hoge graad aan zelfstandigheid binnen een professionele internationale organisatie en persoonlijke doorgroeimogelijkheden. Daarnaast kan je rekenen op een aantrekkelijk salarispakket aangevuld met extralegale voordelen en flexibele werktijden.


Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Marie Dupont

Marie Dupont

Recruiter

+32 476 503 873