Project Engineer Automatisatie

Geplaatst op 17 februari 2021

Gent Flex 0-2 jaar

Over de functie

Als Project Engineer Automatisatie ben je verantwoordelijk voor verschillende projecten, gaande van de implementatie van nieuwe machines tot de automatisering van bestaand equipment. Je bekijkt regelmatig welke nieuwe technische mogelijkheden er zijn en je werkt nieuwe ideeën zelfstandig uit, verder sta je in voor het uittekenen en ontwerpen van nieuwe constructies.

Je zorgt voor een vlotte en efficiënte communicatie met derde partijen en tot slot ben je bereid om ongeveer 10% te reizen, voornamelijk binnen Europa.

Functie eisen

Als Project Engineer Automatisatie:

  • heb je een bachelor of master elektromechanica
  • kun je rekenen op een tweetal jaar ervaring
  • spreek je vlot Engels en Nederlands

Over het bedrijf

Behalve een mooi salarispakket, kom je terecht in een unieke omgeving waar persoonlijke groei bovenaan staat. Een bedrijf waar je veel nieuwe opportuniteiten krijgt net als verantwoordelijkheid.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Tim Jeurissen

Tim Jeurissen

Recruiter

+32 474 259 412