Mechanisch tekenaar

Geplaatst op 23 maart 2020

Oost-Vlaanderen Flex 0-2 jaar

Over de functie

Je bent als mechanisch tekenaar gepassioneerd door digitaal tekenen en hebt ervaring en/of interesse in het tekenen van mechanische constructies voor zeer diverse projecten. Naast het tekenen ben je ook verantwoordelijk voor het opmaken van de materiaallijsten om ondersteuning te bieden bij het opmaken van offertes en leveringen. Je werkt je opdrachten uit met zorgvuldigheid en oog voor nauwkeurigheid. En dit allemaal binnen de vooropgestelde planning. Tot slot werk je nauw samen met het interne studiebureau en klanten, zowel voor de start van het project als tijdens de uitvoering hiervan.

Functie eisen

Wat zoeken we in jou als mechanisch tekenaar:

  • Je beschikt over een technische opleiding
  • Je kan goed overweg met een 3D tekenprogramma
  • Je hebt enig technisch inzicht
  • Je bent communicatief in het Nederlands

Over het bedrijf

Onze klant, waar jij aan de slag kan als mechanisch tekenaar, is een engineering bedrijf met een brede waaier van activiteiten. Deze activiteiten liggen voornamelijk in de industrie- en agrosector en steeds op maat van de klant.

Men biedt jou als mechanisch tekenaar een boeiende en uitdagende functie met veel variatie aan machines en toepassingen. Daarnaast kan je rekenen op een aantrekkelijk salarispakket met extralegale voordelen, maaltijdcheques, 12 dagen extra verlof bovenop de 20 wettelijke dagen,…

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Hannes Van de Voorde

Hannes Van de Voorde

Recruiter

+32 (0) 474 23 50 55