Mechanical Engineer

Geplaatst op 05 maart 2020

West-Vlaanderen Flex 0-2 jaar

Over de functie

Als mechanical engineer sta jij in voor het ontwerpen van machines en onderdelen. Hierbij maak je voorstudies, voer je enkele tests uit en zorg je voor een compleet productiedossier.


Functie eisen

Wat zoeken we in jou als mechanical engineer?

  • Je hebt minstens een bachelor elektromechanica
  • Ervaring met Solidworks is een plus
  • Je werkt doelgericht en nauwkeurig
  • Je spreekt vlot Nederlands, Frans en/of Engels is een plus
  • Je bent analytisch en proactief

Over het bedrijf

Onze klant, waar jij kan starten als mechanical engineer, is actief in de machinebouw. Deze vinden voornamelijk hun toepassing in palletiseer en stapel systemen. Met hun technische ervaring en moderne machinepark biedt men tal van mogelijke oplossingen voor elke toepassing.

Men biedt jou als mechanical engineer, naast een aantrekkelijke verloning aangevuld met extralegale voordelen, een uitdagende en afwisselende job binnen een ambitieus en familiaal bedrijf. Je krijgt de vrijheid en kansen om jezelf verder te ontwikkelen en kan steun vinden bij jouw collega's.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Hannes Van de Voorde

Hannes Van de Voorde

Recruiter

+32 (0) 474 23 50 55