Junior technisch tekenaar

Geplaatst op 11 maart 2020

Oost-Vlaanderen Flex 0-2 jaar

Over de functie

Als junior technisch tekenaar heb je enig technisch inzicht en werk je graag nauwkeurig. Je staat in voor het 3D ontwerp van transportsystemen en diverse metaalconstructies. Je maakt, op basis van de voorgelegde schetsen, de productie- en werkplaatstekeningen op waarbij je rekening houdt of de werkstukken wel uitvoerbaar zijn. Hierbij krijg je de nodige begeleiding van jouw collega's die je alle kneepjes van het vak leren. Als de personen van de werkplaats vragen hebben zal jij als junior technisch tekenaar instaan voor de verduidelijking van jouw tekeningen.

Functie eisen

Wat we van jou vragen als technisch tekenaar:

  • Je beschikt over een graduaat of bachelor ontwerp- en productietechnologie, mechanica of elektromechanica
  • Je kan goed overweg met een 3D tekenprogramma
  • Je speekt vlot Nederlands

Over het bedrijf

Onze klant, waar jij aan de slag kan als junior technisch tekenaar, is een bedrijf actief in het ontwerpen en bouwen van interne transportsystemen voor bulkgoederen. Dit houdt in dat ze op maat van de klant instaan voor het ontwerp en engineering, de volledige productie op zich nemen, plaatsen en monteren de volledige constructie bij de klant en zorgen voor het onderhoud van de constructie.

Men biedt jou als junior technisch tekenaar een job met zeer veel uitdaging en afwisseling. Je komt terecht in een informeel en aangenaam team binnen een jong bedrijf met ruime expertise. Je kan rekenen op een aantrekkelijk salarispakket met extralegale voordelen, hospitalisatieverzekering en 12 dagen ADV.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Hannes Van de Voorde

Hannes Van de Voorde

Recruiter

+32 (0) 474 23 50 55