Junior technisch tekenaar

Geplaatst op 09 maart 2020

Oost-Vlaanderen Flex 0-2 jaar

Over de functie

Als junior technisch tekenaar ben jij creatief en innovatief. Jij maakt ontwerptekeningen op basis van het standaard model en op maat van de klant. Deze zet je na goedkeuring van de klant om in productieklare detailtekeningen waar het atelier mee aan de slag kan. Bij onduidelijkheden bied jij als junior technisch tekenaar ondersteuning en uitleg. Je zorgt voor vernieuwing door steeds op zoek te gaan naar nieuwe tekenmethodieken en automatiseringen.

Functie eisen

Wat willen we in jou als junior technisch tekenaar terugvinden:

  • Je beschikt over een bachelor elektromechanica of mechanisch ontwerp
  • Je hebt een grote interesse in machinebouw, automatisatie,...
  • Je bent sterk met een 3D tekenprogramma
  • Je spreekt vlot Nederlands

Over het bedrijf

Onze klant, waar jij kan starten als mechanisch tekenaar, is een producent van betrouwbare producten die gebruikt worden voor tal van elektrische distributietoepassingen. Ze ontwikkelen totaaloplossingen waarbij ze steeds werken met materialen die een uitzonderlijke levensduur bezitten.

Je komt terecht in een groeiende KMO waar je met de meest hoog technologische middelen aan de slag kan. Hierbij kan je steeds rekenen op de opleidingsmogelijkheden. Daarnaast kan je rekenen op een aantrekkelijk loon met extralegale voordelen, maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering en een flexibele verlofregeling met 12 dagen extra verlof!

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Hannes Van de Voorde

Hannes Van de Voorde

Recruiter

+32 (0) 474 23 50 55