Junior field service engineer

Geplaatst op 10 maart 2020

Oost-Vlaanderen Flex 0-2 jaar

Over de functie

Als junior field service engineer bij dit bedrijf krijg je een interne opleidingsperiode waarin je, samen met een collega, de werkmethodes onder de knie krijgt. Je gaat mee met een ervaren collega naar de site van de klant en leert op die manier de kneepjes van het vak. Na deze inwerkperiode ga je zelf op locatie bij de klant en ga je defecte machines en storingen verhelpen. De apparatuur waarmee je in aanraking komt zijn industriële machines in allerhande sectoren. De klanten bevinden zich over heel België.

Functie eisen

Als junior field service engineer bij dit bedrijf ben je in de eerste plaats klantgericht en analytisch ingesteld. Daarnaast:

  • Beschik je over een diploma industrieel of burgerlijk ingenieur elektronica
  • Heb je een uitstekende kennis van Nederlands en Engels, Frans is een pluspunt
  • Ben je hands-on ingesteld

Over het bedrijf

Dit bedrijf, waar jij aan de slag kan als junior field service engineer, is actief in de elektronica. Ze voeren hierin drie activiteiten uit. Allereerst doen ze herstellingen op PLC's, Elektronische platen, ... Een defect toestel wordt naar hun opgestuurd, waarna ze het behandelen in het labo. Hier wordt alles onderzocht en het defect wordt opgelost. Anderzijds leveren ze ook stock aan de meeste productiebedrijven in Oost - en West Vlaanderen. Ze hebben meer dan 100.000 items in hun stock, vooral ook oudere materialen, die andere leveranciers niet hebben. Een derde, minimale activiteit is het opkopen van faillissementen en de industriële componenten in beslag nemen.

Je krijgt naast een aantrekkelijk loonpakket ook een bedrijfswagen met tankkaart, 12 ADV-dagen, maaltijdcheques, groeps- en hospitalisatieverzekering.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Katrijne Meeus

Katrijne Meeus

Recruiter

+32 (0) 471 818 602