Inside Sales Engineer Automatisatie

Geplaatst op 09 november 2020

Oost-Vlaanderen Flex 2-4 jaar

Over de functie

Als Inside Sales Engineer ondersteun je de klanten met jouw uitgebreide productkennis!

Eerst en vooral heb je een sterke interesse naar automatisatie en heb je idealiter hier reeds ervaring mee. Je hebt nauw contact met de klant, waaronder productiebedrijven, studiebureaus, machinebouwers, process omgevingen, ... Dit kunnen zowel nieuwe klanten als bestaande klanten zijn met een gelijkaardige of gewijzigde aanvraag. Steeds ga je dan ook een gepast advies gaan geven over welk type van het productgamma het best aansluit bij hun behoeftes. Op deze manier leer een uitgebreide en diepe kennis van alle mogelijke oplossingen van automatisatie en dit ook toegepast in verschillende omgevingen. Hierdoor kan jouw passie voor automatisatie ten volle tot zijn recht komen, zonder zelf continue te hoeven programmeren.

Je bent gekoppeld aan een externe sales engineer en je werkt in teamverband met 30 collega's.

Functie eisen

  • Hoger technisch diploma elektriciteit, optie automatisatie is een voordeel
  • Kennis van industriële automatisatie
  • Sterke interesse in automatisatie, maar programmeren is niet jouw ambitie

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Sarah Vancampenhout

Sarah Vancampenhout

Recruiter

+32 (0) 483 668 876