Ingenieur Elektrotechniek

Geplaatst op 07 oktober 2020

Oost-Vlaanderen Project Sourcing 6-9 jaar

Over de functie

Neem grote projecten op jou vanuit een studiebureau met flexibele uren!

Als HVAC ingenieur werk je bij een grote speler met een eigen studiebureau. Ze zijn gekend om hun grote projecten en hebben een goede reputatie.

Specifiek zijn ze op dit moment op zoek naar versterking voor hun project voor de Oosterweelverbinding. Je hebt hierbij nauw contact met de hoofdaannemer en bouwheer.


Specifiek sta je o.a. in voor de omzetting van midden- en hoogspanning naar laagspanning voor de (dynamische) signalisatie, bordenbouw, straat- en verkeersverlichting, .... Dit doe je in de conceptfase. Ervaring langs de conceptfase is dan ook een must. Bijkomend is ook de ervaring op vlak van project management noodzakelijk.

Functie eisen

  • Je hebt ervaring met de conceptfase van elektrische projecten
  • Ervaring op vlak van project management
  • Eplan, Autocad, elektrische berekeningen, ..

Over het bedrijf

Je werkt vanuit het kantoor te Gent, vlot bereikbaar met het openbaar vervoer en dicht gelegen aan het station. Je bent bereid om sporadisch verplaatsingen af te leggen naar het kantoor te Antwerpen. Dit is opnieuw vlot bereikbaar en dicht gelegen aan het station.

Je komt terecht bij een studiebureau verantwoordelijk voor technieken. Je werkt in een 40 uren week met flexibele uren. Deze flexibele uren houden toekomen tussen 7u-9u in en eindigen tussen 15u30-17u30.

Project Sourcing

Whoohoo Project Sourcing biedt je de unieke kans om deel uit te maken van een organisatie met diverse projecten bij topbedrijven. Als vaste medewerker van Whoohoo doe je op korte termijn uiteenlopende ervaringen op. Zo ontplooi je jezelf verder tot dé specialist binnen jouw vakgebied. Meer weten over project sourcing?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Sarah Vancampenhout

Sarah Vancampenhout

Recruiter

+32 (0) 483 668 876